Op het tweede gezicht…

De moeilijkheden van dit moment zijn niet erg en duren maar kort, als je ze vergelijkt met de heerlijke, eeuwige dingen die we daardoor nog zullen krijgen. Dat maakt alles goed. Maar dan moeten we niet letten op de zichtbare dingen, maar op de onzichtbare dingen. Want de zichtbare dingen zijn tijdelijk, maar de onzichtbare dingen zijn eeuwig. (2 Korintiërs 4: 17-18, BB)

Nog meer wachten?

Een reactie plaatsen

cover eo visieHet thema wachten (in combinatie met het thema lijden) vind je deze week terug in diverse artikels van het magazine Visie (het RTV Magazine van de Evangelische Omroep).

Kijk bijvoorbeeld maar eens op bladzijde 22 en 23 van Visie nr. 10 en lees de indrukwekkende getuigenissen op bladzijde 30 tot 33. Ze sluiten mooi aan op ons artikel ‘Kunnen we nog wachten?‘ dat we op 20 februari 2014 op deze blog publiceerden.
Zie: https://ophettweedegezicht.wordpress.com/2014/02/20/kunnen-we-nog-wachten/

Cover-groeimagazineHet voorjaarnummer van Groei magazine (voorjaar 2014, nummer 1) is gewijd aan het thema omgaan met lijden (meer info op www.groeimagazine.nl). Zeker de moeite waard om dit nummer in huis te halen. Vlot te lezen en gevatte artikels. Inhoudelijk ‘to the point’!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s